In het al jaren leegstaande kantoorpand aan de Absdaalseweg opent binnenkort een beauty outlet.
Volledig scherm
PREMIUM
In het al jaren leegstaande kantoorpand aan de Absdaalseweg opent binnenkort een beauty outlet. © Sheila van Doorsselaer

Make-up voor een prikkie in nieuwe pop-up winkel in Hulst

HULST - De Smokkelaar gaat het heten, een pop-up beauty outletwinkel aan de Absdaalseweg in Hulst. Voorlopig opent de winkel voor een half jaar, maar de initiatiefnemers hopen dat de gemeente coulant is met de bestemming van het al jaren leegstaande kantoorpand.

  1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
    BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

    Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

    ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”