Niels de Krijger (links) en Pascal Ingels laten een van de verzamelalbums zien, de plaatjes moeten er nog worden ingeplakt.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels de Krijger (links) en Pascal Ingels laten een van de verzamelalbums zien, de plaatjes moeten er nog worden ingeplakt. © Camile Schelstraete

Lokale historische plaatjes sparen: ‘Heb jij voor mij de Markt van Oostburg uit de jaren dertig?”

OOSTBURG - Plaatjes sparen en in een album plakken is alleen voor kinderen? Echt niet. Bij Jumbo Ingels in Oostburg kunnen klanten plaatjes sparen van historisch Oostburg, Breskens en Aardenburg. ,,Nu zijn het veertigplussers die bij de kassa bedelen om extra plaatjes.”

  1. Rik redde bij Terneuzense Boys het leven van medetrainer, die net als Eriksen plots omviel op het veld
    PREMIUM

    Rik redde bij Terneuzen­se Boys het leven van medetrai­ner, die net als Eriksen plots omviel op het veld

    TERNEUZEN - De voetbalwereld was vorige week zaterdag in shock na het plotselinge neervallen van Christian Eriksen in het EK-duel Denemarken-Finland. Door alert handelen van medici en medespelers heeft hij het overleefd. Tweeënhalve week daarvoor gebeurde iets vergelijkbaars op het veld van Terneuzense Boys. Ook daar liep het goed af. ,,Wij waren tóen al wakker geschud”, zegt voorzitter Peter van den Kieboom. ,,Bepaalde zaken gaan we hier meteen aanscherpen.”