Volledig scherm
© foto RGBStock

Lekker fout in schuur Kuitaart

KUITAART - Toen rond middernacht het landelijke bekende duo De Lawineboys het podium betrad, barstte het schuurfeest in Kuitaart pas echt los.

Op meezing krakers als Joost is anders geaard en Seks met die kale gingen de ruim 650 bezoekers flink uit hun dak. "Een gezellige sfeertje creëren. Dat is de opzet van het feest in de schuur aan de Cathelijneweg. En met zo'n geweldig festijn zetten we Kuitaart ook stevig op de partykalender", zei Han van den Bergen van de organiserende stichting Rond de Kleine Vogel.

Zaterdagavond ging de 14e editie van start met de Q-Music foute party. Er waren zo'n 35 vrijwilligers druk in de weer om er een geslaagde avond van te maken.

Met verder een spetterende lichtshow en geprojecteerde foto's van de feestende meute op een groot scherm kreeg de party extra glans. Eline de Nijs uit Kloosterzande keek al weken naar dit schuurfeest uit. ,,Waar moet je anders nog heen? Je hoort en leest in de regio alleen maar over relletjes tijdens het weekend. Hier is het super georganiseerd, geen opstootjes en de leut viert hoogtij." Nick van Delft uit Vogelwaarde, voor de tiende keer present, vond het een mooi voorproefje op Carnaval.