Volledig scherm
© Thinkstock

Laatste huizen nieuwbouwwijk Groote Jonkvrouw in IJzendijke gaan in de verkoop

IJZENDIJKE - De Groote Jonkvrouw in IJzendijke is bijna ‘af’. De nieuwbouwwijk aan de rand van het stadje is gewild en wordt stap voor stap groter.

De 27 huizen van de derde en laatste fase zijn nu te koop. Dat gaat hard, vertelt Lise Leenhouts van De Dobbelaere Makelaars. ,,Er zijn veertien woningen verkocht en er zijn een paar opties genomen.” De eerste fase, met 38 huizen, werd in 2009 opgeleverd. In 2017 werd begonnen met de bouw van de tweede fase van de wijk. Nu die woningen klaar en inmiddels ook bewoond zijn, gaat de derde en laatste fase van start. 

Verkoopavond

Er worden vier soorten woningen gebouwd door aannemingsbedrijf Van der Poel uit Terneuzen.  De start van de bouw staat gepland in het voorjaar van 2020. In totaal komen er in de  wijk uiteindelijk 93 huizen te staan. Vorige week werd de eerste verkoopavond gehouden. Er wordt een tweede verkoopavond gehouden, op woensdag 20 november van 17.00 tot 19.00 uur. Locatie is het kantoor van De Dobbelaere Makelaars, aan het Ledelplein in Oostburg. Meer informatie via grootejonkvrouw.com.