Hoop grond met stenen aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande, waaraan bewoonster Nel Evers-Kempers van het appartementencomplex op de achtergrond zich behoorlijk ergert. ,,Het lijkt wel Oostenrijk, maar dan lelijker.”
Volledig scherm
PREMIUM
Hoop grond met stenen aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande, waaraan bewoonster Nel Evers-Kempers van het appartementencomplex op de achtergrond zich behoorlijk ergert. ,,Het lijkt wel Oostenrijk, maar dan lelijker.” © Camile Schelstraete

Kritiek omwonende: ‘Aanpak Hof te Zandeplein Kloosterzande laat wel erg lang op zich wachten, het is een rommeltje’

KLOOSTERZANDE - ,,Het is een rommeltje en de gemeente laat maar niks weten.” Nel Evers-Kempers, bewoonster van een appartement aan het Hof te Zandeplein in Kloosterzande, is het beu. Na sloopwerkzaamheden aan het plein vorig voorjaar blijft het te lang stil, vindt ze. ,,En dan zijn er ook nog grote bergen grond op het terrein gestort, het lijkt wel Oostenrijk, maar dan lelijker.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”