IJsclub De Veste uit IJzendijke vierde in 2013 het 75-jarig jubileum ook met Blij dat ik glij.
Volledig scherm
IJsclub De Veste uit IJzendijke vierde in 2013 het 75-jarig jubileum ook met Blij dat ik glij. © Peter Nicolai

Kopje onder in de Veste van IJzendijke met 'Blij dat ik glij'

IJZENDIJKE -  Aan het water van de Veste in IJzendijke komt zaterdag een enorme schans te staan. IJsclub De Veste bestaat tachtig jaar en viert dat met Blij dat ik glij

0 reacties

 1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
  BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

  Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

  ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”
 2. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
  PREMIUM

  Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

  ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.