Volledig scherm
Spellen op een eerdere editie van de Bamisfeesten. © Camile Schelstraete

Kloosterzande drie dagen lang in ban van Bamisfeesten

KLOOSTERZANDE - De driedaagse Bamisfeesten in Kloosterzande starten vrijdag met de Bamis Bingo in Lodge 45, om 19.30 uur. Daarna springt dj Arnout achter de draaitafel.

Het is voor de tweede keer dat de feesten plaatsvinden in een grote tent naast Lodge 45 aan de Hulsterweg. Zaterdag begint om 14.00 uur de kinderbingo, een uur later verzorgt dj Diana de kinderdisco. De hanenschieting op de liggende wip begint ook om 14.00 uur en gaat door in de tent. Mensen die weinig met schieten hebben, kunnen vanaf 14.30 uur meedoen aan een wandel- en fietstocht door de voormalige gemeente Hontenisse. De traditionele mosselmaaltijd begint om 16.00 uur. Ook is er dan een barbecue.

Avondprogramma

Genoeg eten dus om een stevige bodem te leggen voor het avondprogramma. Om 21.00 uur speelt de Zeeuws-Vlaamse band The Bright. Daarna komt SuperAutomatic op het podium. Dj Arnout draait vanaf 1.00 uur. Een dag later beginnen de feesten om 13.00 uur met een braderie. De netto-opbrengst van de drie dagen gaat naar de carnavalsvereniging.