Onlinepresentatie nieuw Integraal Kindcentrum de Leeuwenlaan met op het scherm een aantal deelnemers aan de zoommeeting, en vlnr wethouder Sonja Suij, directeur Prins Willem van Oranjeschool Ronaut den Hollander en directeur van Het Kootertje Gert Jan Bouma.
Volledig scherm
PREMIUM
Onlinepresentatie nieuw Integraal Kindcentrum de Leeuwenlaan met op het scherm een aantal deelnemers aan de zoommeeting, en vlnr wethouder Sonja Suij, directeur Prins Willem van Oranjeschool Ronaut den Hollander en directeur van Het Kootertje Gert Jan Bouma. © Peter Nicolai

Kinderopvang en basisschool Leeuwenlaan Terneuzen bundelen krachten, ‘voor de ontwikkeling van de kinderen’

TERNEUZEN - Niet één kind kon er donderdagmiddag vanwege de coronacrisis bij zijn. Jammer, maar dat maakte het officiële startsein voor een nieuw Integraal Kindercentrum (IKC) in Terneuzen niet minder een mijlpaal. Basisschool Prins Willem van Oranjeschool en kindervilla Het Kootertje gaan samen als IKC de Leeuwenlaan.

 1. Duizendpoot Eelco Franckaert uit Sint-Jansteen zit op roze wolk na 24 uur non-stop sporten
  PREMIUM

  Duizend­poot Eelco Franckaert uit Sint-Jansteen zit op roze wolk na 24 uur non-stop sporten

  SINT JANSTEEN - Eelco Franckaert had verwacht dat hij na zijn ‘24HourSportChallenge’ een gat in de dag zou slapen. In plaats daarvan was hij na vier uurtjes al weer klaarwakker. ,,Ik denk dat de klap nog wel een keer komt”, zei de 38-jarige duursporter uit Sint-Jansteen zondagochtend lachend. ,,Op dít moment voel ik me hartstikke goed. Alles is goed verlopen. Ik zit nog op een roze wolk.”
 1. Van basisschool naar brugklas: dit jaar extra spannend
  Play

  Van basis­school naar brugklas: dit jaar extra spannend

 2. Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!
  Play

  Shoppen kan niet, dan maar aan de wandel!