Kevin de Nooijer.
Volledig scherm
Kevin de Nooijer. © Nicolai Peter

Kevin de Nooijer op kieslijst bij D&T in Sluis

OOSTBURG - Dorpsbelangen & Toerisme gaat de verkiezingen in Sluis in met de huidige drie raadsleden bovenaan de lijst. Daarachter staat Bressiaander Kevin de Nooijer op vier. 

Fractievoorzitter Arnold Scheppers (Sint-Kruis) is lijsttrekker voor D&T. Erachter staan Marianne Carels (Breskens) en Bram Vreeke (Aardenburg). Kevin de Nooijer is een opvallende nieuwkomer. Hij richtte een kleine twee jaar geleden de burgerorganisatie Uw Partij op. Daarmee wilde hij aanvankelijk meedoen aan de raadsverkiezingen, maar dat plan liep spaak omdat de Bressiaander naar eigen zeggen 'te weinig capabele mensen kon vinden'. Gesprekken met andere partijen liepen aanvankelijk op niets uit, maar De Nooijer vond uiteindelijk toch onderdak bij D&T. "Vooral de strijd voor herinvoering van een verbod op tweede woningen spreekt me bij deze partij aan", zegt hij. 

Achter De Nooijer staat oud-wethouder Carien Bolijn (Oostburg) op nummer vijf, gevolgd door Sabrina van Rie (Eede), Rinus Kornelis (Schoondijke) en Ruud Kiburg (Oostburg).

D&T is nu met drie zetels de grootste oppositiepartij in de Sluise gemeenteraad.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement