Volledig scherm
Sophie Verhassel van kattenhotel Little Buddy in Nieuw-Namen. © Camile Schelstraete

Kat krijgt all-inclusive ervaring bij Little Buddy

NIEUW-NAMEN - Lachend laat Sophie Verhassel (42) haar veertien poppenbedjes van meubelketen Ikea zien. "Die caissière zal ook wel gedacht hebben... Maar de katten gaan er echt in liggen!"

De eigenaresse van kattenhotel Little Buddy in Nieuw-Namen straalt een en al trots en enthousiasme uit als ze vertelt over haar droom die werkelijkheid is geworden. "Ik zei altijd dat ik iets met dieren wilde doen. Uiteindelijk koos ik voor een administratieve job, maar mijn droom bleef me achtervolgen. Ineens wist ik wat ik echt wilde: een kattenhotel."

Hele zomer vol

Samen met haar man Robby Peeters (44) besloot Verhassel de sprong te wagen. Zij volgde in 2014 de opleiding Ondernemer asiel/pension aan het opleidingscentrum Dierverzorging Barneveld en samen bouwden ze hun kattenhotel op, letterlijk vanaf de grond. Eind juni van dit jaar werd Little Buddy geopend. Verhassel: "We wisten dat er behoefte was aan een kattenhotel, maar dat we de hele zomer vol zouden zitten, hadden we niet verwacht. Vanaf dag een kregen we de ene reservatie na de andere."

Lees meer in de PZC editie Zeeuws-Vlaanderen van dinsdag.