Jan Westerop (rechts) is met zijn koffiezetapparaat naar het repaircafé gekomen. Bas de Vos probeert het eerst maar eens open te maken. Achter kijkt coördinator Marjan van Leeuwen toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Westerop (rechts) is met zijn koffiezetapparaat naar het repaircafé gekomen. Bas de Vos probeert het eerst maar eens open te maken. Achter kijkt coördinator Marjan van Leeuwen toe. © Katja van Noort

Kapot strijkijzer? Ze zitten er na ruim een jaar weer klaar voor bij het repaircafé in Zierikzee

ZIERIKZEE - De openingstijd was zelfs met een half uur verruimd. Want het repaircafé in Zierikzee had sinds maart vorig jaar de deuren niet meer geopend, dus de nood zou wel hoog zijn, dacht coördinator Marjan van Leeuwen. De drukte bleef zaterdag uit.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”