Volledig scherm
Tenenlezeres Alexandra Scheirlynck leest de tenen van Marieke Gerreman. © Peter Nicolai

Je hebt handlezen, maar ook tenenlezen

BRESKENS -  Toon mij je tenen en ik zeg je wie je bent. Tijdens de spirituele beurs in centrum Qi in Breskens was een tenenlezeres te gast. 

In de voormalige veerterminal kon iedereen met lichamelijke- of geestelijke gezondheidsproblemen afgelopen weekend terecht om mee inzicht in de situatie te krijgen via de alternatieve route. In ruim twintig stands kon iedereen wel een oplossing voor zijn of haar probleem vinden. Ook bij Alexandra Scheirlynck, zij leest al ruim tien jaar tenen. ,,Ik heb er tal van cursussen voor gevolgd. De hoedanigheid en de specificatie tussen de tenen onderling is belangrijk. Wij worden ouder, dus onze voeten en tenen veranderen, evenals ons karakter. Daarnaast is er verschil tussen de rechter en de linkervoet. Mensen met vierkante rechte nagels reageren anders dan mensen met ronde nagels. Rond betekent meestal vriendelijker en toegankelijker."

Er stonden opvallend veel Vlamingen op de beurs. ,,Wij vinden dat de Nederlanders meer open staan en meer met gezondheid bezig zijn", wist Grietje van Onthaastingspraktijk Apurelle. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement