Jake (5) heeft als eerste Zeeuw zijn id-kaart thuisgestuurd gekregen. Vlnr: Ricardo Jansen, Merel Ingels, Jake, Paula Stoker en Neill.
Volledig scherm
Jake (5) heeft als eerste Zeeuw zijn id-kaart thuisgestuurd gekregen. Vlnr: Ricardo Jansen, Merel Ingels, Jake, Paula Stoker en Neill. © Gemeente Terneuzen, Daniël Rouw

Jake krijgt thuis in Biervliet zijn ID-kaart

BIERVLIET - Een beetje spannend vond de 5-jarige Jake Vale het wel, met alle camera’s op hem gericht en drukte in de huiskamer. Jake was vrijdagochtend de eerste Zeeuw, wiens identiteitskaart (ID-kaart) thuis werd bezorgd.

0 reacties

  1. Boer Gino neutraliseert met terra schalen de aardstraling in zijn boomgaard: ‘Het is geen luchtfietserij’
    PREMIUM
    de boer op | video

    Boer Gino neutrali­seert met terra schalen de aardstra­ling in zijn boomgaard: ‘Het is geen luchtfiet­se­rij’

    HULST - Ze begonnen voorzichtig biologisch met anderhalve hectare appels. Dat was in 2006. Voor Gino van Acker (1973) was het vooral een financieel verhaal. Als fruitteler had je een paar mogelijkheden: vergroten, verdwijnen of intensiveren. Gino koos voor de laatste optie. Het biologisch gaan telen viel mooi samen met het samenwonen met vriendin Nicole VandenKerckhove (1973). Zij begon een zorgboerderij op het bedrijf aan de Meistraat bij Hulst. De cliënten konden een handje helpen in de moestuin en de boomgaard.