Volledig scherm
Locatie in Terneuzen, bij het waterschapskantoor aan de Beneluxweg, waar woensdagmiddag een levenloos lichaam is aangetroffen door medewerkers van een dienstvaartuig van Rijkswaterstaat. © Harmen van der Werf

In water gevonden persoon in Terneuzen geen slachtoffer van misdrijf

TERNEUZEN - De persoon van wie woensdagmiddag het lichaam in het water is gevonden aan de Beneluxweg in Terneuzen, is niet het slachtoffer geweest van een misdrijf.

Dat heeft de politie vanmiddag officieel meegedeeld. De identiteit van de aangetroffen persoon is nog niet met honderd procent zekerheid vastgesteld. De politie heeft wel een vermoeden. De familie is daarom alvast in kennis gesteld.

Omdat de persoon niet door een misdrijf om het leven is gekomen, zal de politie de identiteit ook later niet openbaar maken. ,,Dat doen wij nooit", aldus een woordvoerster. Over de toedracht van de dood kon zij verder geen mededelingen doen.

Medewerkers van een dienstvaartuig van Rijkswaterstaat troffen woensdagmiddag het levenloze lichaam aan in een zijkanaal van het Kanaal Gent-Terneuzen ter hoogte van het waterschapsgebouw aan de Beneluxweg, vlakbij de Terneuzense binnenstad.