De leden van de Hulster raad die afscheid nemen. Met van links naar rechts: Paul Weemaes, Wim Verdurmen, Fons Dobbelaer, André Fokker, Ronnie Roctus, Monique de Bruijn en Ger van Unen. Bennie Saman ontbreekt wegens ziekte.
Volledig scherm
PREMIUM
De leden van de Hulster raad die afscheid nemen. Met van links naar rechts: Paul Weemaes, Wim Verdurmen, Fons Dobbelaer, André Fokker, Ronnie Roctus, Monique de Bruijn en Ger van Unen. Bennie Saman ontbreekt wegens ziekte. © Kelly Thans

Hulster raadsleden krijgen lintje bij afscheid, in Sluis vertrekt een eeuw aan politieke ervaring

HULST/SLUIS - In het oosten een lintje, in het westen een speldje. Gemeenteraadsleden die na de verkiezingen buiten de boot zijn gevallen, zijn donderdagavond geëerd in Hulst en Sluis. 

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.