Volledig scherm
De traditionele rommelmarkt aan het 's-Gravenhofplein in Hulst verdwijnt, maar ondernemers zorgen voor een rommelmarkt aan de Bierkaai. © Camile Schelstraete

Hulst krijgt toch rommelmarkt tijdens Vestingfeesten, aan de Bierkaai

HULST - Hulst krijgt toch een rommelmarkt tijdens de Vestingfeesten. Op zaterdag 24 augustus staan er kramen aan het water van de Bierkaai. Ondernemers nemen zelf het initiatief. 

Onlangs nam de gemeente Hulst het besluit om te stoppen met de traditionele rommelmarkt tijdens de Vestingfeesten die van 23 tot en met 25 augustus duren. Lunchroom The Captain's Coffee, makelaar Reham en drukkerij Druwa vonden dat jammer en peilden bij inwoners of er behoefte was aan een vervangende rommelmarkt. 

Die was er. Ze namen daarom het initiatief voor een nieuwe rommelmarkt met vijftig plaatsen. De markt wordt niet aan het 's-Gravenhofplein gehouden, maar beneden aan de Bierkaai. Verkopers moeten met hun spulletjes dus eerst de trappen af. De rommelmarkt  duurt van 8.00 tot 14.00 uur. Deelnemers moeten de overschot van hun koopwaar zelf opruimen.  De rommelmarkt is bedoeld voor inwoners van de gemeente Hulst en er zijn nog enkele kaarten à 5 euro te koop. Die zijn alleen ter plaatse te koop bij het kantoor van Reham of bij The Captains Coffee.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement