Waar jarenlang een grasveld vol hondenpoep was, staat straks De Kampanje.
Volledig scherm
Waar jarenlang een grasveld vol hondenpoep was, staat straks De Kampanje. © Boaz Timmermans/Fos Fotografie

Het duurt niet lang meer voordat dit stukje Terneuzen weer wordt ingevuld

TERNEUZEN - Jongere Terneuzenaren zullen zich niet kunnen herinneren dat de hoek Vlooswijkstraat - Noordstraat een levendig stukje stad was. Sinds 2012 wacht het hoekje op een nieuwe invulling. Daarvoor stonden er leegstaande panden al twintig jaar te verkommeren, tot ergernis van de buurt.

Volgens makelaardij Vermeulen verloopt de verkoop van de 27 appartementen goed. Zeker de helft is al verkocht. De begane grond van het complex wordt de nieuwe locatie van de bibliotheek. Naar verwachting is De Kampanje in het tweede kwartaal 2021 klaar.

 1. Doordeweeks runt hij een glasbedrijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederlandse profclubs
  PREMIUM

  Doorde­weeks runt hij een glasbe­drijf, maar in het weekend loopt Angelo langs de lijn bij Nederland­se profclubs

  SLUISKIL - Normaal gesproken was Angelo Boonman (40) uit Sluiskil dit weekend aan het genieten van zijn eerste vrije weekend in maanden tijd. De assistent-scheidsrechter in het betaald voetbal staat echter al een paar maanden werkeloos aan de kant door de coronacrisis. Vervelen doet hij zich allerminst. Voor zijn eigen bedrijf, Glasbedrijf Boonman, crosst hij vijf dagen in de week heel Zeeuws-Vlaanderen door.
 2. ‘Het voelt gewoon niet alsof het examenjaar is afgesloten’
  Rubriek: In het nieuws

  ‘Het voelt gewoon niet alsof het examenjaar is afgesloten’

  Donderdag kan de vlag voor veel examenleerlingen uit want dan is het de nationale dag voor geslaagde scholieren. Ook voor Fenna Capelle (17) uit Zuiddorpe. Normaal gesproken zou zij deze periode in spanning afwachten of ze wel of niet geslaagd zou zijn. Doordat haar examenjaar door de coronacrisis noodgedwongen werd afgebroken, weet ze op basis van de resultaten van haar schoolexamens al zeker dat ze geslaagd is aan het gymnasium op het Reynaertcollege in Hulst.