Een deel van de donateurs die bijdroegen aan het boek van Roeland van der Kley kreeg als extraatje ook een toverstokje, gemaakt van een penseel.
Volledig scherm
Een deel van de donateurs die bijdroegen aan het boek van Roeland van der Kley kreeg als extraatje ook een toverstokje, gemaakt van een penseel. © Peter Nicolai

Het boek van Roelands oma leidde tot ‘De Drieling van Terhole’

AXEL - Zelfs de presentatie van De Drieling van Terhole was een beetje behekst. Schrijver/tekenaar/schilder Roeland van der Kley kon zaterdag de dertig aanwezige donateurs geen eerste exemplaren van het boek meegeven. De post liet hem in de steek.

 1. Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepolder
  PREMIUM

  Robesin vraagt Kamer om onderzoek naar Hedwigepol­der

  HOEK - Oud-Statenlid Johan Robesin (1942) uit Hoek wil dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek gaat doen naar de besluitvorming rond de ontpoldering van de Hedwigepolder. Hij dient daartoe donderdag 4 februari een petitie in waarin hij de Kamer voorstelt een parlementaire ondervraging mogelijk te maken, waarbij alle betrokkenen - (oud-)politici, ambtenaren, belanghebbende particulieren, organisaties - onder ede worden gehoord. Alle 150 Kamerleden krijgen die dag meteen ook een exemplaar van zijn dan te verschijnen boek ‘Alles voor de Hertogin'.
 1. Stilte in dierenasiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?
  Play

  Stilte in dieren­asiel Goes: maar hoe is dat na de lockdown?

 2. Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging
  Play

  Gymdocent Jan zet leerlingen met video's in beweging