Volledig scherm
© Thinkstock

Herrezen Crea-Trends viert vijfjarig bestaan

RETRANCHEMENT - Crea-Trends aan de Provincialeweg tussen Retranchement, Nieuwvliet en Sluis viert dit weekend het vijfjarig bestaan. Het bedrijf ontstond nadat een brand de voorganger, De Droogbloemzolder, in de as legde.

Het noodlot sloeg december 2009 toe bij de Droogbloemzolder van het gezin De Koeijer. Een felle brand verwoeste de grote schuur op het erf. Het bedrijf herrees echter uit de as. De schuur werd vervangen door een nieuw exemplaar, met daarin ruimte voor onder meer Crea-Trends en vier recreatieappartementen. Twee jaar later begon het gezin ook nog een camping.

Crea-Trends is een winkel met onder meer hobby-, sier- en cadeau-artikelen. De eigenaren houden er regelmatig workshops. Het bedrijf is ook bekend door het ‘Halloweenmuseum’ dat er jaarlijks verschijnt.

Crea-Trends viert het vijfjarig bestaan tijdens de paasdagen. Zondag en maandag zijn er tussen 11.00 uur en 17.00 uur allerlei korte workshops, en de recreatievoorzieningen zijn te bezichtigen. Voor kinderen zijn er spelletjes, en ze kunnen aan de slag met ‘foam clay’. Meer info: crea-trends.nl.