Volledig scherm
© Thinkstock

Gratis je gezondheid laten checken in Graauw, Clinge, Vogelwaarde en Hengstdijk

HULST - Inwoners van Graauw, Clinge, Vogelwaarde en Hengstdijk kunnen in februari gratis hun gezondheid laten checken. Welzijnsstichting Hulst voor Elkaar geeft daarmee een vervolg aan het project dat vorig jaar startte.

Hulst voor Elkaar zette vorig jaar in het kader van project Happy People gezondheidsonderzoeken op in de Hulster wijken De Linie en Dullaert. Bewoners konden onder meer hun bloeddruk, suiker en cholesterol laten meten. Ook werden het BMI, uithoudingsvermogen en kracht bepaald. Er kwamen veel mensen op af. 

Hulst voor Elkaar trekt nu met het project de dorpen in. Het eerste gezondheidsonderzoek is op 12 februari in het Dorpscentrum in Vogelwaarde. 14 februari kunnen bewoners van Graauw langskomen in het gemeenschapshuis, weer vier dagen later is het in De Schuur in Hengstdijk te doen. Het laatste onderzoek is 26 februari in Malpertuus in Clinge. De bijeenkomsten zijn steeds van 16.00 tot 19.00 uur. Wijkverpleegkundigen van ZorgSaam en Sport Zeeland zijn dan ook aanwezig. Vooraf aanmelden is niet nodig.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement