Volledig scherm
Flowserve in Hulst. © Sheila van Doorsselaer

‘Go with the flow’ in Hulst

HULST - Directie en personeel van Flowserve openden vanmiddag samen de nieuwe vestiging aan de Afrikaweg in Hulst. Er werken nu zo’n vijftig personen, maar het bedrijf wil fors verder groeien, wat goed is voor de werkgelegenheid in Hulst.

Het van oorsprong Amerikaanse, maar wereldwijd opererende,  Flowserve doet onderhoud en reparaties van pompen en de onderdelen daarvan voor onder andere de gas- en oliesector, de chemische industrie en krachtcentrales. Het bedrijf had tot voor kort een onderhoudswerkplaats bij Dow in Terneuzen en een vestiging in Antwerpen. Deze twee zijn nu samengevoegd in Hulst omdat het centraal ligt tussen Nederland en België. Ze kunnen hun markt nu nog beter bedienen. 

Trots

Speciaal uit Dallas was Kirk Wilson, president van een van de Flowserve-afdelingen overgevlogen om bij de grand opening te kunnen zijn. Genodigden kregen uitgebreide rondleidingen door het pand (voorheen Rentex Schelde-lin). De Hulster wethouder Diana van Damme is er maar wat trots op dat Flowserve voor Hulst koos.  ,,Go with the flow in Hulst!" 

Vrijdagmiddag tussen 14.00 en 19.00 uur is iedereen welkom op de open dag. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement