Volledig scherm
Optreden van Gers Pardoel tijdens Potatolands-festival, een handje, een boks en een selfie maken, het kon allemaal. © Camile Schelstraete

Gers Pardoel bouwt feestje in Axel

AXEL - Hij deed waarvoor hij zaterdagavond naar het Hofplein in Axel kwam, Gers Pardoel. Hij bouwde een feestje met alle ruim achthonderd bezoekers van festival Potatolands.

Van 23.30 tot 24.00 uur stond hij geprogrammeerd. Klokslag 23.30 uur stond Gers op het podium. Iedereen stroomde naar voren. Als rasartiest weet hij wat van hem wordt verwacht, een vrolijke show neerzetten en zeker zijn hits ‘Bagagedrager’ en ‘Ik neem je mee' brengen.

Filmen

Axel zong mee. ‘Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets'. Het ging erin als koek. Ook omdat Gers de sympathieke jongen bleek, zoals hij bekend staat. Af en toe pakte hij een mobiele telefoon van één van de toeschouwers, om zichzelf met het publiek te filmen, én gaf de telefoon dan ook weer terug.

Pardoel maakte zijn reputatie waar, maar liet ook zien een geroutineerde showman te zijn. ,,Ik zou hier wel willen wonen", riep hij halverwege zijn optreden. Om 23.57 uur was hij toch echt weer weg, drie minuten vroeger dan geprogrammeerd. Het maakte niemand uit, Gers was toch maar mooi in Axel geweest.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    VLISSINGEN - De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van gps-apparatuur van tractoren bij boerenbedrijven. Vanaf april 2019 ontving de politie meer dan 150 aangiften van boeren uit het hele land, ook uit Zeeland. De mannen van 23 en 24 jaar oud bezitten de Litouwse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De verdachten zijn dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.