Volledig scherm
© Thinkstock

Geparkeerde auto vernield door onbekenden in Nieuwvliet

NIEUWVLIET – Een auto op de Prinses Wilhelminastraat in Nieuwvliet is in de nacht van vrijdag op zaterdag vernield door onbekenden.

Wijkagent Henk Wiegman twittert dat de vernieling ergens tussen 18.00 uur vrijdagavond en 07.30 uur zaterdagochtend heeft moeten plaatsvinden.

Mensen die denken iets gezien of gehoord te hebben dat verband houdt met de vernielingen doen er goed aan de politie te informeren.

  1. Cel en taakstraffen geëist voor afranseling in Hulst

    Cel en taakstraf­fen geëist voor afranse­ling in Hulst

    MIDDELBURG – Tegen zowel de 38-jarige Sassenaar J. S. als zijn stiefzoon F. E. (23) is maandag in Middelburg een celstraf van vier maanden geëist. Zijn tweede stiefzoon, de 21-jarige J. E. en zijn 20-jarige vriend R. T. uit Hulst hoorden elk een taakstraf van 180 uur tegen zich eisen. Het viertal zou in de avond van 28 januari vorig jaar een Hulstenaar een enorm pak slaag hebben verkocht, waarbij zelfs een ketting werd gebruikt.
  2. Tbs met dwangverpleging geëist voor poging doodslag in Oostburg

    Tbs met dwangver­ple­ging geëist voor poging doodslag in Oostburg

    MIDDELBURG - Het Openbaar Ministerie in Middelburg vindt dat de 37-jarige D. B. uit Oostburg moet worden ontslagen van rechtsvervolging en tbs met dwangverpleging opgelegd moet krijgen. B. wordt ervan verdacht op 5 augustus vorig jaar een medebewoner in een woning voor beschermd wonen in Oostburg met een mes in de borst te hebben gestoken. Het mes miste het hartzakje op enkele millimeters. Een poging doodslag, oordeelde officier van justitie Wilfred Suijkerbuijk.