Volledig scherm
PREMIUM
Viola Dobbelaar verkoopt alleen meubels die ze zelf mooi vindt. © Camile Schelstraete

Gedurfde stap: nieuwe vintagezaak in Terneuzense winkelstraat

TERNEUZEN - Viola Dobbelaar uit Schapenbout durfde het aan om een nieuwe winkel te openen in de kwakkelende Terneuzense Noordstraat: vintagezaak The House of Vintage opende onlangs de deuren. Nadat de ene na de andere winkel sloot, kan de winkelstraat wel een positief berichtje gebruiken.

Een heldin wordt ze ook genoemd. Viola (42) moet lachen om die omschrijving. De onderneemster voelt zich geen heldin. Ze wilde het gewoon eens proberen; proberen of het haar wél lukt om voldoende klanten te trekken en een winkel open te houden in Terneuzen. Een voordeel had die grote leegstand wel. ,,Daardoor kon ik redelijk snel een geschikt winkelpand vinden.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Opa en kleindochter winnen sjezenrijden Folkloristische dag IJzendijke
    PREMIUM

    Opa en kleindoch­ter winnen sjezenrij­den Folkloris­ti­sche dag IJzendijke

    IJZENDIJKE/ZOUTELANDE/DOMBURG - Tijdens de jaarlijkse Folkloristische dag in IJzendijke mochten 20 ringrijders en 5 sjezencombinaties een demonstratie verzorgen. Bij de sjezenrijders gingen Femke Dingemanse en haar opa Jan Jakobsen er met de 1e beker vandoor. De boerenronde werd gewonnen door Gert en Truus Langebeeke. Bij de ringrijders won Sebastiaan Sturm de 1e beker door alle 21 ringen mee te nemen. De 2e beker was voor Bram van Boxel , de 3e beker voor Julia Cruq en de 4e beker mocht Teun Dingemanse mee naar huis nemen. Joery van Stee won de pollepel.