Wethouder Jack Begijn sprong tijdens de vijftigste verjaardag van het zwembad in Zaamslag in het water. Hij zei er dat de gemeente niet van plan is zwembaden te sluiten.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Jack Begijn sprong tijdens de vijftigste verjaardag van het zwembad in Zaamslag in het water. Hij zei er dat de gemeente niet van plan is zwembaden te sluiten. © Boaz Timmermans

Gaat corona de zwembaden van Koewacht en Zaamslag de kop kosten?

KOEWACHT - De zwembaden in Koewacht en Zaamslag zijn net weer open. Het zal vanwege corona een mager jaar worden. Gevreesd wordt dat het wel eens het laatste jaar zou kunnen zijn voor de twee kleinste baden van de gemeente Terneuzen.

  1. Feestvierende Nederlanders zetten Knokke op stelten: sluitingstijd van 1 uur zorgt voor problemen
    PREMIUM

    Feestvie­ren­de Nederlan­ders zetten Knokke op stelten: sluitings­tijd van 1 uur zorgt voor problemen

    De politie van Knokke-Heist heeft afgelopen nacht hulp moeten krijgen van omliggende korpsen om het uitgaansgebied leeg te vegen. Vanwege de coronamaatregelen eindigt het nachtleven al om 01.00 uur 's nachts. Maar veel vakantievierende jongeren, onder wie veel Nederlanders, willen na de sluiting van de horeca niet weggaan. Burgemeester Leopold Lippens is er klaar mee: ,,Het is altijd hetzelfde met Nederlanders.”