Volledig scherm
De Vlaamse band Hopeless Romanticism won onlangs de derde voorronde van muziekwedstrijd Steenworp. De band staat in de finale, op 20 april. © Steenworp

Finale Steenworp heeft flink prijzenpakket voor winnaar

TERNEUZEN - Optredens op Weitjerock, de Vestrockrally en The Road to Graauwrock. De winnaar van muziekwedstrijd Steenworp heeft veel optredens in het vooruitzicht.

De  finale wordt zaterdag gehouden in poppodium De Pit in Terneuzen. Vier bands strijden om een flink prijzenpakket. De winnaar krijgt, naast optredens, een weekend in een opnamestudio cadeau, een trofee en treedt als special act op tijdens een voorronde van editie Steenworp 2020.  Als de winnaar  Zeeuws is, dingt die ook mee naar de titel Zeeuwse Belofte.

Vlaamse band

Hopeless Romanticism is de enige Vlaamse band en laat een mix van pop, shoegaze, folk en progressieve rock horen. Nameless timmert sinds een jaar aan de weg met poprock en heeft al een single uitgebracht, House noises. Metalband Urban Graveyard deed vorig jaar ook mee met Steenworp, onder de naam Stockholm Syndrome. Gin & Juice is de publiekslieveling, de feestband kreeg de meeste publieksstemmen over alle voorrondes. Three Little Clouds uit Amersfoort treedt zaterdag op als special act. Aanvang 19.30 uur, entree 2 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement