Volledig scherm
T-Spoon, bekend van Sex on the beach.

Feesten als in de jaren '90 nu ook in Zeeuws-Vlaanderen

SAS VAN GENT - Na uitverkochte edities van 90's Night Vlissingen stapt de organisatie de Westerschelde over en organiseert de feesten nu ook in Zeeuws-Vlaanderen.

Het vijfjarig bestaan van de Leutfabriek in Sas van Gent wordt aangegrepen om de eerste Zeeuws-Vlaamse versie van het dance-evenement met jaren negentig-muziek neer te zetten. De organisatoren beloven een XXL-versie met veel bekende artiesten van jaren geleden. Captain Jack, bekend van de gelijknamige hit, T-Spoon die met Sex on the beach een grote hit had en the Party Animals die bekend zijn door Have you ever been mellow, Aquarius en We like to party. Grote namen voor wie de jaren negentig heeft meegemaakt. DJ Fabian uit Terneuzen draait in Sas van Gent bijna een thuiswedstrijd.

De Leutfabriek waar eerder drie edities van het Factory Festival plaats vonden wordt voor de gelegenheid voorzien van een spectaculaire licht- en lasershow.

De Leutfabriek, Vlaanderenplein Sas van Gent, 6 april, aanvang 21.00 uur. Kaarten van €22,50 per stuk zijn te bestellen via 90skassa.nl

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement