Volledig scherm
© stock.xchng

Fanfare Lamswaarde schuift 125-jarig jubileum een jaar door

LAMSWAARDE -  Fanfare Vrijheid Eendracht uit Lamswaarde bestaat 125 jaar, maar laat het jubileum dit jaar noodgedwongen in stilte voorbij gaan.  Volgend jaar worden alle geplande activiteiten ingehaald.

Het afgelaste jubileumconcert van afgelopen maand zou de opmaat geweest zijn naar een jaar vol activiteiten in en rond het dorp. Die worden allemaal met precies een jaar verplaatst naar 2021, de fanfare maakt er gewoon  ‘125 + 1' van.  Zo wordt op zaterdag 13 maart alsnog het openingsconcert van het jubileumjaar gegeven, met een reünie en een receptie. 

Op zondag 9 mei worden er huiskamerconcerten gegeven op verschillende locaties in Lamswaarde. Op zaterdag 19 juni geeft de  Koninklijke Landmachtkapel Bereden Wapens een concert in de Corneliuskerk en op zondag 20 juni staat er een muziekfestival op het programma met optredens van andere muziekgezelschappen, koren en workshops. Ook een dorpsquiz en een groot afsluitend concert in november staan op de planning.  Alle herziene jubileumactiviteiten voor 2021 zijn te vinden op vrijheideendracht.nl.