Volledig scherm
Maxi Jazz. © ANP

Faithless-frontman Maxi Jazz komt naar Vestrock

videoHULST - Faithless-voorman Maxi Jazz komt naar Vestrock. Hij geeft in de University een lezing over zijn muzikale inspiratiebronnen, maar verzorgt ook een dj-set. Faithless is wereldberoemd van hits als Insomnia en God is a DJ.

De Zeeuws-Vlaamse band Hunterstreet, die voor de helft uit Hulstenaren bestaat, mag Vestrock openen. Een van de uitschieters van de vorige editie, King Kong Company, is ook vastgelegd. Met verder Bill Ryder-Jones, Low Land Home, Jack Ladder en Wipneus & Pim is het programma van het Hulster festival nu rond. 

Patrick Laureij, Dimitri Verhulst, Prof. Karel van Acoleyen, Prof. Pieter Thyssen en Prof. Katrien Kolenberg spreken in de University. Team Dylan Haegens, Thomas de Stoomlocomotief Minishow, Sarah & Julia ft. Nigel Sean, Herman Brood Academie, Disney Channel Cinema, De Droomfabriek, Lego Experience en Love2Dance zijn geboekt voor Vestrock Junior.

Vestrock is op 2 en 3 juni op het eiland in de Buitenvest van Hulst. Een dag later staat Vestrock Junior 's middags op het programma, 's avonds is er een reguliere festivaldag. 

Alvast in de stemming komen? Kijk hier de video van Insomnia door Maxi Jazz: