Volledig scherm
Corry Konings trad in 2017 op tijdens het Djeeds Schlagerfestival. © Camile Schelstraete

Drie dagen feest in Eede: dj's, mossels, schlagers en tractoren

EEDE - De feesttent is vanaf de Rijksweg bij Eede niet te missen. De katholieke plattelandsjongeren (KPJ) van Eede houden er vanaf vrijdagavond de jaarlijkse 'kermis'. 

Daar komt geen botsauto of draaimolen aan te pas. Kermis is in dit geval de verzamelnaam voor een weekend vol activiteiten, voor alle leeftijden. De aftrap voor de jeugd is op vrijdag. Dan wordt het feest Jungle Fever gehouden, waar vorig jaar 1.400 bezoekers op afkwamen. Van acht uur 's avonds tot vier uur 's nachts draaien er verschillende dj's.  

Mossels en schlagers

Op zaterdagavond wordt vanaf 18.00 uur de mosselmaaltijd gehouden met aansluitend het Djeeds Schlagerfestival om 21.00 uur. Onder meer Het Feestteam,  Frank Valentino en Jacco Ricardo  staan op het podium. Liefhebbers van brullende motoren kunnen zondag vanaf 13.00 uur terecht bij de gratis Trekkertrek met oude tractoren. Kaarten voor Jungle Fever zijn te koop via kpj-eede.nl. Voor het diner en/of het Schlagerfestival zijn kaarten te koop via KPJ-bestuursleden. De feesttent is te vinden aan Hazewegeling 4.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement