Volledig scherm
Breda Drijft waait over naar Hulst. © Foto: Breda Drijft

Dobberen in een roze flamingo tijdens Hulst Drijft op de Bierkaai

HULST - Je neemt een opblaasartikel mee, ploft in de Bierkaai en bouwt al dobberend op het water een feestje. Dat is het idee van 'Hulst Drijft'. Een nieuw evenement dat zaterdag 13 juli plaatsvindt.

,,Het concept is overgewaaid uit Breda", vertelt Walodik Gregorian van Craft Lounge de Biecht. In Hulst komen rondom de Bierkaai bars en eettentjes te staan, er wordt een VIP-ruimte gecreëerd en op de brug treden van 18.00 tot 01.00 uur verschillende dj's op. Overdag is er een kinderprogramma met optredens van lokale dansgroepen en het circus.

De vergunning is binnen en de gemeente is al volop aan het schoonmaken. De blauwalg moet uit de Bierkaai, de planten onder water worden gesnoeid en het afval wordt van de bodem gevist. ,,En na het feest zullen wij natuurlijk alles weer netjes schoonmaken", aldus Gregorian.

Kaartjes zijn in de voorverkoop voor 7,50 euro verkrijgbaar bij de organiserende cafés: Captain's Coffee, Café Rentrez en De Biecht. Entree is inclusief twee consumpties. Aan de deur kost toegang 10 euro.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement