Brian de Rijcke van De Regt Conveyor Systems (geheel links) en Wijnand van de Vendel van TBK-GROUP Spillage Control (tweede van links) ontvangen samen de prijs van Tommy Tissink van Yara Sluiskil (rechts)
Volledig scherm
Brian de Rijcke van De Regt Conveyor Systems (geheel links) en Wijnand van de Vendel van TBK-GROUP Spillage Control (tweede van links) ontvangen samen de prijs van Tommy Tissink van Yara Sluiskil (rechts) © Yara Sluiskil

Dit zijn de winnaars van de Yara Challenge

SLUISKIL - De Yara Challenge, een wedstrijd om van het Sluiskilse bedrijf het properste fabriekterrein van Zeeland te maken heeft twee winnaars opgeleverd. Of eigenlijk drie.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?