Edwin van den Berghen, algemeen directeur Dethon, stapt op omdat hij vindt dat hij had moeten zien dat een leidinggevende ‘buiten de lijntjes kleurde’.
Volledig scherm
PREMIUM
Edwin van den Berghen, algemeen directeur Dethon, stapt op omdat hij vindt dat hij had moeten zien dat een leidinggevende ‘buiten de lijntjes kleurde’. © Dethon

Directeur en leidinggevende Dethon stappen op na rapport financiële misstanden

UpdateTERNEUZEN - Edwin van den Berghen, algemeen directeur van Dethon stapt op. Met hem neemt ook een andere leidinggevende afscheid. Aanleiding is de conclusie van een onderzoek naar financiële misstanden bij  het werkbedrijf van de drie Zeeuws-Vlaamse gemeenten.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.