In minder dan een half jaar verzamelde en sorteerde Richard Elegeert 160 kilo plastic dopjes, tien zakken vol.
Volledig scherm
PREMIUM
In minder dan een half jaar verzamelde en sorteerde Richard Elegeert 160 kilo plastic dopjes, tien zakken vol. © Anne Hana

De ‘Doppenman’ van Terneuzen zamelt zoveel mogelijk doppen in om geleidehonden op te leiden

TERNEUZEN - De ‘doppenman’ wordt hij in Terneuzen en omstreken genoemd. Richard Elegeert verzamelt én sorteert al jaren vrijwillig plastic dopjes voor het goede doel. Zijn volgende zending staat al klaar: 160 kilo dopjes.

  1. Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”
    BLOKKEN EN ZWETEN | MET VIDEO

    Pip en Jonah hebben allebei een dagje rust: ,,Het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe tijd voor jezelf te pakken”

    ZONNEMAIRE - Pip van Slooten (17) uit Zonnemaire heeft een dagje ‘vrij’ van haar eindexamens. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze er niet mee bezig is, maar pakt wel even een relaxmomentje in de tuin. ,, Het is lekker weer, het is belangrijk om tijdens de examenweek ook af en toe wat tijd voor jezelf te pakken. Minimaal 1x per dag. Ik kan eigenlijk niet functioneren als ik dat niet zou doen.”