Stefanie van Houcke en haar moeder Marjo Huijgens aan de slag om het schoolpaadje in Ossenisse minder hobbelig te krijgen. Zeker voor rolstoelgebruikers zoals Stefanie is het pad nu niet makkelijk begaanbaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefanie van Houcke en haar moeder Marjo Huijgens aan de slag om het schoolpaadje in Ossenisse minder hobbelig te krijgen. Zeker voor rolstoelgebruikers zoals Stefanie is het pad nu niet makkelijk begaanbaar. © Anne Hana

Dagje buffelen en Ossenisse ligt er weer piekfijn bij

OSSENISSE - Een elektrische heggenschaar klinkt zaterdagochtend over Ossenisse. Het is dan ook niet moeilijk de eerste vrijwilligers te vinden die NL Doet aangrijpen om hun dorp een beetje mooier te maken. Gewoon het geronk volgen.

  1. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
    PREMIUM

    Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

    ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.