Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Clinge krijgt buurtkookclub in Malpertuus

CLINGE - Clingenaren die willen leren lekkere, gezonde én betaalbare gerechten op tafel te zetten, kunnen vanaf dinsdag 14 mei terecht in gemeenschapscentrum Malpertuus. Daar gaat de kookclub van start.

De kookclub komt uit de koker van Happy People, onderdeel van Hulst voor Elkaar. In Hulst was al een kookclub en het succes blijkt zo groot dat het project nu ook in Clinge wordt opgezet. Het idee achter de kookclub is samen met mensen uit eigen dorp of wijk achter de snijplank, potten en pannen te staan en gezamenlijk iets lekkers op tafel te zetten wat ook nog gezond en niet duur is.

De koks hoeven zelf niks mee te nemen, voor alle ingrediënten en het kookgerei wordt gezorgd. Vooraf aanmelden is wel nodig, want er is per les plaats voor maximaal zes koks. Deelname kost vijf euro. De les duurt van 10.00 tot 13.30 uur. Ook op 28 mei, 11 en 25 juni wordt er gekookt in Malpertuus.  Hulst voor Elkaar zoekt daarnaast vrijwilligers die ook in andere dorpen een kookproject willen opzetten. Voor opgave of meer info:  info@hulstvoorelkaar.nl of 0114-684700.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement