Jacqueline de Witte nam samen met haar man Cor, dik dertig jaar van de honderdvijftigjarige geschiedenis van Café Driewegen voor haar rekening.
Volledig scherm
PREMIUM
Jacqueline de Witte nam samen met haar man Cor, dik dertig jaar van de honderdvijftigjarige geschiedenis van Café Driewegen voor haar rekening. © Camile Schelstraete

Café Driewegen, al 150 jaar een dorpscafé in een stad

DRIEWEGEN - De Amerikaanse burgeroorlog was pas enkele jaren gestreden, koning Willem I van Beieren werd de eerste keizer van het net verenigde Duitse Rijk en in het kleine Driewegen ging het dorpscafé open.

  1. Linde (10) na bezoek Maxima aan Scoutinglandgoed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwachtig’
    PREMIUM

    Linde (10) na bezoek Maxima aan Scouting­land­goed Zeewolde: ‘Ik was eerst wel zenuwach­tig’

    ZEEWOLDE - Een zichtbaar ontspannen koningin Máxima bracht vrijdag een werkbezoek aan het Scoutinglandgoed in Zeewolde. Zij liet zich rondleiden door het nieuw gebouwde Avonturenhuis en liet zich door Zeeuwse waterscouts informeren over de activiteiten van de waterscouts. Van Vincent van Belzen van de Doormangroep in Terneuzen (9), kreeg ze een bordspel overhandigd. ,,Die is voor jou!” aldus Vincent, terwijl hij met een resoluut gebaar het cadeau aan de koningin gaf. Máxima moest er hartelijk om lachen.