De winnaars Rutger-Jan Cleiren (rechts) en  Martijn van de Woestijne (midden) naast Nicky van Gremberghe, Zeeuws Meisje.
Volledig scherm
PREMIUM
De winnaars Rutger-Jan Cleiren (rechts) en Martijn van de Woestijne (midden) naast Nicky van Gremberghe, Zeeuws Meisje. © Lex de Meester

Brouwer van suikerspinbier valt in de prijzen. ‘Zeeuws bier zet Zeeland op de kaart’

MIDDELBURG - Heb je het ooit wel eens op? Echt, heus suikerspinbier? Gebrouwen in Groede, uitgeschonken in heel Nederland, België,  Italië, Spanje en Scandinavië. Ga er maar aan staan. Na alle lof en prijzen die de brouwers van Dutch Bargain al hebben, mogen ze zich nu ook Streekproducent van het jaar 2021 noemen. ,,Ja, we doen altijd iets geks.”

  1. Linda verkoopt bijzonder familiehuis in Breskens: ‘Mijn opa heeft alles zelf gemaakt, tot de keukenkastjes toe’
    PREMIUM
    Dag Huis!

    Linda verkoopt bijzonder familie­huis in Breskens: ‘Mijn opa heeft alles zelf gemaakt, tot de keukenkast­jes toe’

    Alsof je de filmset van de serie Mad Men binnen wandelt. De flagstones op de vloer, de panelen tegen de muren, de houten deuren met houten deurklinken: aan de Dokter Broodmanstraat in Breskens staat een heus mid century-walhalla te koop. Het is het huis dat de grootvader van Linda Puister in 1959 zelf bouwde en waar haar vader, Piet Jansen, tot zijn dood heeft gewoond. Een huis dat verhalen ademt. Dat niet zou misstaan in het Openluchtmuseum.