Volledig scherm
De kruising Katspolder en Van Kinsbergenlaan. © Google Maps

Bromfietsers, fietsers en voetgangers glijden uit over olie in Terneuzen: vrouw gewond naar ziekenhuis

TERNEUZEN - Meerdere voetgangers, fietsers en bromfietsers zijn woensdagmiddag uitgegleden over een oliespoor op een kruising in Terneuzen. Een vrouw is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De olie ligt op het kruispunt van de Katspolderlaan met Van Kinsbergenlaan. Volgens een familielid van de vrouw is nog onduidelijk wat haar verwondingen zijn. De politie meldt dat er meerdere mensen en twee bromfietsers zijn gevallen. Op Facebook reageert Judith van Gelder-Wondergem dat haar man met zijn fiets op de kruising Katspolderlaan en Noteneeweg ook onderuit is gegaan. Hij hield er schaafwonden en bloedstoringen aan over en zijn broek raakte besmeurd door de olie. Ook zouden een aantal auto's zijn geslipt. Meerdere ambulances rukten uit. Hoeveel gewonden er in totaal zijn is nog niet bekendgemaakt.

De oorzaak van de olie op de weg is onduidelijk. De gemeente Terneuzen geeft op Twitter aan dat werknemers naar de kruising toe zijn om de boel op te ruimen: “Erg vervelend! We zijn er daarom ook naartoe om het schoon te maken. Hoe de olie daar komt weten we niet.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    VLISSINGEN - De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van gps-apparatuur van tractoren bij boerenbedrijven. Vanaf april 2019 ontving de politie meer dan 150 aangiften van boeren uit het hele land, ook uit Zeeland. De mannen van 23 en 24 jaar oud bezitten de Litouwse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De verdachten zijn dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.