Volledig scherm
Piet en Marcella van Geertruij-van Huffel vierden afgelopen weekend hun 65-jarig huwelijksjubileum. © Peter Nicolai

Briljanten bruiloftspaar in oldtimer door Hulst

CLINGE – Piet (88) en Marcella (86) van Geertruij-van Huffel (86) trokken afgelopen weekend bekijks in het centrum van Hulst: ze vierden hun 65-jarig huwelijk in de Stadstuyn en arriveerden in een oldtimer uit 1955. 

Beiden zijn ze geboren en getogen in Clinge wonen daar nog zelfstandig. Piet werkte eerst bij de Clitex textielfabriek en later bij de General Motors in Antwerpen. Marcella droeg de zorg voor het huishouden en de vier kinderen. Inmiddels is de familie uitgebreid met 11 kleinkinderen en 14 achterkleinkinderen. In Clinge onderhoudt Piet het kerkhof en gaat hij graag bij de boer langs. Het echtpaar blijft goed bij de tijd, met tablet, smartphone en computer.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’
    PREMIUM
    video / poll

    Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’

    TERNEUZEN - Verpleegkundige Tessa Wijkhuijs (23) staakt woensdag mee. Net als haar collega’s van ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Ze draait zondagsdienst. Uit protest. Tegen een te lage waardering van haar werk en ze vindt dat patiënten niet altijd de zorg krijgen die ze verdienen. ,,Dat moet anders! Soms zit ik meer achter de computer, dan dat ik tijd heb om iemand te vragen hoe het nu écht gaat.”