Volledig scherm
Een sekspop in een bordeel op de Wallen. © ANP

België heeft eerste sekspoppenbordeel: 'In het begin wat koud, maar ze worden snel warm'

"Ze voelen in het begin wat koud aan, maar ze worden snel warm." Dat zegt Fabrice Jacobs, die een week geleden het allereerste sekspoppenbordeel van België opende in zijn huis in Meise, net boven Brussel. Voor 50 euro kan je er een half uur doorbrengen met een van de acht siliconen ‘meisjes’ die hij aanbiedt, voor 80 euro een uur en voor 120 euro anderhalf uur, schrijft Het Laatste Nieuws.

Vijf klanten zijn er intussen langs geweest – "zonder reclame te maken" – en die zouden volgens Jacobs erg enthousiast geweest zijn. Het bordeel is ondergebracht in de voormalige woonkamer van zijn huis, die hij sinds januari ombouwde tot sekskamer.

Daar kan je kennis maken met Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lotita. Klanten kunnen alles kiezen: hun hoofd, hun lichaam, kapsel, kleding en zelfs hun geslacht met dank aan een voorbindbare dildo. "Ze voelen in het begin wat koud en een beetje vettig aan, maar ze worden snel warm", aldus Jacobs. "Ze wegen 20 kilo en hebben een metalen skelet."

En de man heeft ambities. Eerst en vooral wil hij rendabel worden, zodat hij de 20.000 euro die hij investeerde in zijn zaak kan terugverdienen. En dan wil hij nog verder gaan. Met een mannelijke sekspop en een pop die praat en kreunt, bijvoorbeeld. Hij speelt ook met het idee om de dienst ook aan te bieden aan mensen met een beperking. Want zij hebben ook behoeften en seksuele verlangens, zegt hij nog.

In Amsterdam werd begin dit jaar het eerste sekspoppenbordeel geopend op de Wallen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Twee jaar cel geëist voor klap met hamer

    Twee jaar cel geëist voor klap met hamer

    MIDDELBURG - Tegen de 38-jarige C. H., zonder vaste woon- of verblijfplaats, is maandag in Middelburg een gevangenisstraf van twee jaar geëist. ook zou ze nog een celstraf van zes weken moeten uitzitten van een eerder vonnis. De vrouw wordt ervan verdacht op 8 april van dit jaar een oudere man bij wie zij tijdelijk inwoonde met een klauwhamer tegen zijn hoofd te hebben geslagen. De man liep daardoor een gebroken neus en een bloedend oor op. Kort daarvoor zou zij hem met een mes in de rug hebben gestoken. Volgens de vrouw viel het allemaal wel mee. De klauwhamer kwam eigenlijk tegen zijn hand aan en door de klap eindigde die hard op zijn neus. Het mesje was een tomatenmesje geweest en was niet meer dan een prikje geweest. ,,Een poging doodslag en een eenvoudige mishandeling, concludeerde de officier van justitie.’' De achtergrond van de delicten lag in de relationele sfeer. De man dacht een relatie met haar te hebben en eigenlijk was H. daar helemaal niet van gediend. Toen hij op de bewuste dagen in een geïrriteerde sfeer avances maakte regeerde zij met de hamer en het mesje.
  2. Tbs met dwangverpleging geëist tegen gewelddadige Hagenaar

    Tbs met dwangver­ple­ging geëist tegen gewelddadi­ge Hagenaar

    MIDDELBURG – De 31-jarige Hagenaar M. B. zou in ieder geval een tbs met dwangverpleging plus de zes weken cel van een eerder vonnis opgelegd moeten krijgen, vindt de officier van justitie in Middelburg. B. wordt ervan verdacht op 2 juni van dit jaar in Vogelwaarde zijn partner ernstig te hebben mishandeld en een dag later haar vader te hebben bedreigd. Zo zou hij haar bij de haren hebben gepakt, tegen de grond hebben gesmeten, tegen haar rug hebben getrapt en de keel hebben dichtgeknepen. Haar vader had hij gedreigd ‘dat kolere kot in de fik te steken’ en iedereen die in de weg stond ging opruimen.