Volledig scherm
Een sekspop in een bordeel op de Wallen. © ANP

België heeft eerste sekspoppenbordeel: 'In het begin wat koud, maar ze worden snel warm'

"Ze voelen in het begin wat koud aan, maar ze worden snel warm." Dat zegt Fabrice Jacobs, die een week geleden het allereerste sekspoppenbordeel van België opende in zijn huis in Meise, net boven Brussel. Voor 50 euro kan je er een half uur doorbrengen met een van de acht siliconen ‘meisjes’ die hij aanbiedt, voor 80 euro een uur en voor 120 euro anderhalf uur, schrijft Het Laatste Nieuws.

Vijf klanten zijn er intussen langs geweest – "zonder reclame te maken" – en die zouden volgens Jacobs erg enthousiast geweest zijn. Het bordeel is ondergebracht in de voormalige woonkamer van zijn huis, die hij sinds januari ombouwde tot sekskamer.

Daar kan je kennis maken met Jessica, Eva, Amelia, Gabriëlla, Kyara, Linda, Sabrina en Lotita. Klanten kunnen alles kiezen: hun hoofd, hun lichaam, kapsel, kleding en zelfs hun geslacht met dank aan een voorbindbare dildo. "Ze voelen in het begin wat koud en een beetje vettig aan, maar ze worden snel warm", aldus Jacobs. "Ze wegen 20 kilo en hebben een metalen skelet."

En de man heeft ambities. Eerst en vooral wil hij rendabel worden, zodat hij de 20.000 euro die hij investeerde in zijn zaak kan terugverdienen. En dan wil hij nog verder gaan. Met een mannelijke sekspop en een pop die praat en kreunt, bijvoorbeeld. Hij speelt ook met het idee om de dienst ook aan te bieden aan mensen met een beperking. Want zij hebben ook behoeften en seksuele verlangens, zegt hij nog.

In Amsterdam werd begin dit jaar het eerste sekspoppenbordeel geopend op de Wallen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement