Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Automobilist mishandelt fietser in Terneuzen

TERNEUZEN - De politie zoekt getuigen van een mishandeling die gisteravond plaatsvond in de Axelsestraat - Iepenlaan in Terneuzen.

De mishandeling vond plaats tussen 22.25 en 22.55 uur. Een automobilist achtervolgde een fietser in de straat  en reed op hem in. Of de fietser viel is niet duidelijk, maar in elk geval stapte de automobilist uit en begon de fietser in elkaar te slaan. De aanleiding tot de ruzie ligt in de relatiesfeer. De fietser heeft zich aan zijn verwondingen laten behandelen  in de huisartsenpost. 

De politie onderzoekt de zaak en zal beide betrokkenen nog verhoren. Daarnaast zoekt de politie getuigen. Mensen die iets van de ruzie hebben gezien, kunnen zich melden via telefoonnummer 0900 - 8844. Het is wel handig om dan het zaaknummer te vermelden: 2019195427. Contact opnemen via What’s app kan ook op het telefoonnummer: 06 - 12207006, bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’
    PREMIUM
    video / poll

    Ook Tessa staakt: ‘Soms zit ik langer achter de pc dan dat ik met een patiënt kan praten’

    TERNEUZEN - Verpleegkundige Tessa Wijkhuijs (23) staakt woensdag mee. Net als haar collega’s van ziekenhuis ZorgSaam in Terneuzen, Hulst en Oostburg. Ze draait zondagsdienst. Uit protest. Tegen een te lage waardering van haar werk en ze vindt dat patiënten niet altijd de zorg krijgen die ze verdienen. ,,Dat moet anders! Soms zit ik meer achter de computer, dan dat ik tijd heb om iemand te vragen hoe het nu écht gaat.”