Directeur Tom de Caluwé van aannemersbedrijf Van der Poel heft donderdag het glas met de kopers van de appartementen in Anna Bijns. Over een maandje wordt het eerste gebouw opgeleverd.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Tom de Caluwé van aannemersbedrijf Van der Poel heft donderdag het glas met de kopers van de appartementen in Anna Bijns. Over een maandje wordt het eerste gebouw opgeleverd. © Kelly Thans

Appartementencomplex Anna Bijns is bijna klaar: Terneuzen is straks 66 nieuwe adressen rijker

Nog even, dan is Terneuzen weer 66 nieuwe adressen rijker. De bouw van appartementencomplex Anna Bijns aan de Axelsestraat in Terneuzen is bijna klaar.

  1. Brugse zwanenpopulatie in twee jaar tijd gehalveerd: “Als er nog elf zwanen sterven, daalt er vloek neer over Brugge”
    PREMIUM

    Brugse zwanenpopu­la­tie in twee jaar tijd gehalveerd: “Als er nog elf zwanen sterven, daalt er vloek neer over Brugge”

    De bekende zwanen op de Reien in Brugge zijn getroffen door vogelgriep. Acht dieren overleden al en daardoor zijn ze nog maar met 62. Een halvering in amper twee jaar tijd. Volgens een eeuwenoude legende mogen er in Brugge nooit minder dan 52 zwanen rondzwemmen. Anders zou er een vloek over de stad neerdalen. En die ondergrens komt nu plots gevaarlijk dichtbij. “We zullen er alles aan doen om de legende in ere te houden en dus meer dan 52 zwanen te houden”, klinkt het.