Volledig scherm
Nieuwe vestiging Aldi in Terneuzen geopend. © Harmen Van Der Werf

Alle winkels Kennedy Retailpark Terneuzen open

TERNEUZEN - Alle winkels in het nieuwe winkelcentrum aan de Kennedylaan-West Terneuzen, het Kennedy Retailpark, zijn open.

Aldi was vrijdag de laatste. Een bezoeker die vanochtend zijn fietstassen zo aan het volladen was dat zijn fiets bijna omviel, reageerde tevreden. Hij kwam ook al bij Aldi aan de Axelsestraat, waarvoor die aan de Kennedylaan-West in de plaats is gekomen. 

,,De winkel is ruimer en het assortiment is ook groter", sprak hij prijzende woorden. Aldi aan de Axelsestraat was 800 vierkante meter groot, die aan de Kennedylaan-West beslaat 1000 vierkante meter.

Carpetright, Kwantum, Action, Agrimarkt en Jysk waren eerder al geopend. Een enkele winkelruimte staat nog leeg, maar daar is een nog onbekende kandidaat voor.

Parkeerdek

Het parkeerdek bovenop de winkelgalerij is inmiddels ook in gebruik. Vanochtend vroeg stonden er al enkele tientallen auto's, maar of die allemaal van winkelend publiek zijn? Het is er gratis parkeren, vlakbij de Terneuzense binnenstad........ 

Appartementencomplex De Sluiswachter bij het winkelcentrum is nog in aanbouw. De verwachting is dat in juli of augustus de (eerste) bewoners erin kunnen.

Volledig scherm
Parkeerdek nieuw winkelcentrum Terneuzen met op de achtergrond appartementencomplex De Sluiswachter in aanbouw. © Harmen Van Der Werf
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement