Alle stoelen van restaurant De Baeckermat in Westdorpe zijn bezet, met beren, met staand drie mede-initiatiefnemers van de berenactie voor KinderenKankervrij (KiKa), vlnr Judith Meyer-Baecker van De Baeckermat en Pol van de Vijver en Joris Jansen van Rotary Westdorpe-Zelzate.
Volledig scherm
Alle stoelen van restaurant De Baeckermat in Westdorpe zijn bezet, met beren, met staand drie mede-initiatiefnemers van de berenactie voor KinderenKankervrij (KiKa), vlnr Judith Meyer-Baecker van De Baeckermat en Pol van de Vijver en Joris Jansen van Rotary Westdorpe-Zelzate. © Anne Hana

Alle stoelen in restaurant De Baeckermat in Westdorpe bezet door beren voor KiKa

WESTDORPE - Zoals alle horecazaken is restaurant De Baeckermat in Westdorpe gesloten en toch stap je er met een glimlach naar binnen. Alle stoelen zijn bezet door knuffelberen, voor een goede doel-actie van het restaurant in samenwerking met de buiten coronatijd vaste gast Rotaryclub Westdorpe-Zelzate.

 1. John Langerak stopt na 20 jaar met hulp aan scholen in Afghanistan: ‘Het gaat nu goed, hopelijk blijft dat zo’
  PREMIUM

  John Langerak stopt na 20 jaar met hulp aan scholen in Afghanis­tan: ‘Het gaat nu goed, hopelijk blijft dat zo’

  ZUIDDORPE - Met hart en ziel heeft hij jarenlang gewerkt aan de inrichting van technische scholen in Afghanistan, maar het is mooi geweest, vindt John Langerak (68) uit Zuiddorpe. Stichting Schoolsupport4Afghanistan, waarvoor de oud-techniekdocent aan mbo-school Scalda in Terneuzen zijn vrijwilligerswerk deed, is opgeheven. Hij wil zich via een andere organisatie wel blijven inzetten voor het technisch onderwijs in het land.
 1. Coronanozems herontdekken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'
  Play

  Coronano­zems herontdek­ken de brommer: 'Een heerlijk gevoel'

 2. Gewonde bij schietpartij in Oost-Souburg, 3 aanhoudingen
  Play

  Gewonde bij schietpar­tij in Oost-Sou­burg, 3 aanhoudin­gen