Logo aan-z
Volledig scherm
PREMIUM
Logo aan-z © aan-z

Akkoord over vertrek Van der Windt als directeur van welzijnsinstelling aan-z

TERNEUZEN - André van der Windt legt met ingang van vandaag zijn directeursfunctie bij de Terneuzense welzijnsinstelling aan-z neer. Hij blijft nog tot 1 augustus taken voor aan-z verrichten. Zijn dienstverband eindigt 31 december. Tot die tijd wordt hij doorbetaald.

 1. Welzijnsinstelling aan-z bestuurlijk op de schop, veel ellende had wellicht voorkomen kunnen worden als Terneuzen dat eerder had gedaan
  PREMIUM

  Welzijnsin­stel­ling aan-z bestuur­lijk op de schop, veel ellende had wellicht voorkomen kunnen worden als Terneuzen dat eerder had gedaan

  TERNEUZEN - Dat de Terneuzense wethouder Paula Stoker oktober vorig jaar moest opstappen, had waarschijnlijk voorkomen kunnen worden. De aanleiding voor het gedwongen vertrek was de omstreden vaste aanstelling en salariëring van de directeur van welzijnsinstelling aan-z. Maar al langer was duidelijk dat er iets goed mis was in vooral de bestuurlijke relatie tussen aan-z en haar belangrijkste opdrachtgever, de gemeente Terneuzen.
 2. Welzijnsinstelling aan-z kan eindelijk in rustiger vaarwater komen, nadat alle kruitdampen zijn opgetrokken
  PREMIUM

  Welzijnsin­stel­ling aan-z kan eindelijk in rustiger vaarwater komen, nadat alle kruitdam­pen zijn opgetrok­ken

  TERNEUZEN - De kruitdampen rond de Terneuzense welzijnsinstelling aan-z, die tal van zorg- en welzijnstaken voor de gemeente Terneuzen uitvoert, zijn eindelijk wat opgetrokken. Het gedwongen vertrek van wethouder Paula Stoker, in de problemen gekomen als voorzitter van aan-z, heeft louterend gewerkt. ,,We moeten nu de blik op de toekomst richten", aldus wethouder Ben van Assche, de opvolger van Stoker als voorzitter van aan-z.