Zicht op geplande windturbines bij Sas van Gent gezien vanaf de Sasse draaibrug, geschetst door actiecomité Sasse Windturbines.
Volledig scherm
Zicht op geplande windturbines bij Sas van Gent gezien vanaf de Sasse draaibrug, geschetst door actiecomité Sasse Windturbines. © Sasse Windturbines

Actiecomité tegen windturbines bij Sas van Gent stopt, ‘ons doel is bereikt’

SAS VAN GENT - De strijd is gestreden én gewonnen, het comité Sasse Windturbines dat zich tegen de komst van windturbines ten noorden van Sas van Gent verzette, heeft zichzelf onlangs opgeheven.

 1. Dochter (15) teleurgesteld over uitstel zedenzaak: ‘Nu is het nóg niet voorbij’
  PREMIUM

  Dochter (15) teleurge­steld over uitstel zedenzaak: ‘Nu is het nóg niet voorbij’

  TERNEUZEN - De jongste dochter van de verdachte vrouw in de Zeeuws-Vlaamse zedenzaak heeft een wrang gevoel overgehouden aan de zitting van woensdag. Ze is teleurgesteld dat de rechtszaak tegen haar moeder, die van tien zedendelicten wordt verdacht, is uitgesteld. Ze had gehoopt het boek dit jaar te kunnen sluiten, maar de advocate van de 44-jarige Terneuzense T.D. stak daar een stokje voor door de rechtbank woensdagochtend te wraken. Ook de vader van het meisje, die met D. getrouwd is geweest, heeft er geen goed woord voor over. ,,Ons leven kan nu nog niet verder”, zegt Christian.
 1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

 2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
  Play

  Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen