Sylvia Ras met haar hondje Chara en Arnold Kwisthout met Smurfje op de volgens hen ideale plek voor een omheind hondenuitlaatterrein in Sas van Gent, het grasveld aan het Suikerplein.
Volledig scherm
PREMIUM
Sylvia Ras met haar hondje Chara en Arnold Kwisthout met Smurfje op de volgens hen ideale plek voor een omheind hondenuitlaatterrein in Sas van Gent, het grasveld aan het Suikerplein. © Peter Nicolai

Actie voor hondenspeelweide in Sas van Gent slaat aan, ‘honden moeten er even hond kunnen zijn’

SAS VAN GENT - Een actie voor een omheind terrein in Sas van Gent waar honden veilig en naar hartenlust kunnen spelen, slaat aan. Initiatiefnemers Arnold Kwisthout en Sylvia Ras hebben met een petitie op internet al ruim 125 steunbetuigingen opgehaald.

 1. Skihal in Terneuzen wordt geveild, eigenaar Beherman wil schoon schip maken in overleg met justitie

  Skihal in Terneuzen wordt geveild, eigenaar Beherman wil schoon schip maken in overleg met justitie

  TERNEUZEN - De skihal in Terneuzen wordt verkocht via een online executieveiling. De eigenaar van het centrum, het bedrijf HRC van de Belgische zakenman Olivier Beherman, is dat met het Openbaar Ministerie overeengekomen. Het OM speelt hierin een rol, omdat het jaren geleden al beslag heeft gelegd op het deel van de skihal dat zou zijn gefinancierd door de voormalig eigenaar van coffeeshop Checkpoint in Terneuzen, Meddie Willemsen.
 1. Middelburgse skaters blij met komst nieuw skatepark
  Play

  Middelburg­se skaters blij met komst nieuw skatepark

 2. Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten
  Play

  Deze uien zullen (als het goed is) niet rotten