Volledig scherm
© Thinkstock

92-jarige man uit Sluis voor 1850 euro opgelicht door pannenverkoper

SLUIS - Een 92-jarige man uit Sluis is slachtoffer geworden van de louche pannenverkoper die al een week actief is in Zeeuws-Vlaanderen. Het slachtoffer is voor 1850 euro opgelicht.

De pannenverkoper is afgelopen week langs de deuren gegaan in Terneuzen en Sluis. Hij doet bewoners een interessante aanbieding: een hele pannenset voor een scherpe prijs. Voor het gemak kan je direct het hele bedrag pinnen.

Bij het pinnen zit nu juist de truc. Er wordt veel meer geld afgeschreven dan afgesproken. De gedupeerden ontdekken pas later dat er een enorm geldbedrag is afgeschreven voor een paar pannen.

Van de verkoper is bekend dat hij rondrijdt in een grijze Peugeot Partner. Naast pannen zou hij ook scootmobielen en messensets verkopen. 

De politie is nog op zoek naar de oplichter.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    Litouwse dieven op rooftocht bij boeren, ook in Zeeland: Miljoenen euro’s schade

    VLISSINGEN - De politie heeft twee mannen aangehouden die worden verdacht van de diefstal van gps-apparatuur van tractoren bij boerenbedrijven. Vanaf april 2019 ontving de politie meer dan 150 aangiften van boeren uit het hele land, ook uit Zeeland. De mannen van 23 en 24 jaar oud bezitten de Litouwse nationaliteit en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland. De verdachten zijn dinsdag door de rechter-commissaris in bewaring gesteld.